Dashboarden analyserar videoprestanda och innehåller:

• Kalender

• Graf och totalsiffror

• Lista över videor och mätvärden som är kopplade till videon

Kalender

Kalenderen ger möjlighet att välja önskad tidsperiod för analys. Det finns flera sätt att använda kalendern:

• Använd snabbfilter: ID (i dag), IG (i går), 7D (sista 7 dagarna), 30D (sista 30 dagarna).

• Använd anpassad tidsperiod med exakta datum.

När den önskade tidsperioden har valts kommer data att visas i enlighet med detta.

Graf

Siffrorna ovanför grafen:

• Startade strömmar - totalt antal startade videoströmmar för den valda tidsramen

• Genomsnittlig tid på video - Genomsnittlig tid som spenderas på videon för den valda tidsramen

Grafen visar antalet startade strömmar med 5 minuters intervaller.

Mätvärden över listan över videor:

• Startat - genomsnittlig procent som valt att starta videon för den valda tidsramen;

• Avslutat - genomsnittlig procent av dem som startat videon som valt att se färdigt videon, för den valda tidsramen

Listan över videor:

• Totalt antal startade strömmar för den valda tidsramen. När du håller musen över antalet startade strömmar finns det ett popup-fönster för att visa antalet strömmar per varumärke.

• Genomsnittlig tid på video - hur mycket tid har användarna spenderat på videon. Den genomsnittliga tiden på video visas i rött om den är lägre än videoens längd. När du håller musen över den genomsnittliga tiden på video visas mer information.

• Graf med antal startade strömmar

• Videonsymbol med videons längd

• Videons rubrik

• Startat - procent av startade strömmar för den valda tidsramen

• Avslutat - procent som tittat färdigt för den valda tidsramen

Listan över video kan sorteras från hög till låg genom med dessa mätvärden:

• Startade strömmar

• Snittid

• Startad

• Avslutad

Videolistan går att filtrera med:

• Varumärke

• Artikeltyp

• Användare (Prenumeranter är förvald)

Video - fördjupning

Genom att klicka på en video går det hitta mer information.

Fördjupningen av video består av följande delar:

• Kalender

• Tillbaka till dashboard (för att backa till föregående dashboard)

• Videotitel

• Totalt antal strömmar för den valda tidsramen

• Grafik med startade strömmar

• Mätvärden för att se hur videon presterar: Startard / Genomsnittlig tid på video / Avslutad

• Startade strömmar per enhet: Mobil (Tablet + Telefon) / Desktop

• Lista över artiklar dit användarna gick efter att ha tittat på videon: Antal klick och rubriken på artikeln dit användarna gick.

Antal startade strömmar i “Artikeluppföljning läsning” dashboarden

Antalet startade strömmar i artikeln är tillgänglig i dashboarden Artikeluppföljning läsning.

Siffran visar det totala antalet startade strömmar i artikeln för den valda tidsramen. Om artikeln innehåller mer än en video, beräknas det totala antalet videosändningar enligt följande formel: Antal startade strömmar för video 1 + antal startade strömmar för video 2 osv.